about us

scroll

Dukagjini INVEST ka një angazhim të fortë për përsosmëri dhe cilësi të lartë ndërtimi

Dukagjini INVEST është kompani projektuese ndërtimore e themeluar në Prill të vitit 2007 si shoqëri me përgjegjësi të kufizuar.

Kompania gjithnjë ka hulumtuar për mundësi investimi në Kosovë, prandaj, me rastin e shpalljes së valës së pestë të privatizimit në vend, “Dukagjini Invest” me sukses ka privatizuar Fabrikën e Plastikës në Prishtinë, fabrikë dikur lidere në prodhime dekorative nga plastika për shfrytëzim të gjerë në industri dhe tregti

Porta e qytetit të Prishtinës brenda pak viteve do të jetë tepër më e dinjitetshme. Kompleksi gjigand Dukagjini Center shumë shpejte në shërbimin tuaj në pikën më strategjike të kryeqytetit. Tërësia ndërtimore e banimit në kuadër të këtij kompleksi – “Dukagjini Residence”, është produkti më i ri nga ndërmarrja jonë, me të cilin tentojmë të vendosim një standard të ri të banimit kualitativ dhe komfor.